Canon Pixma PRO 9000 Mark II


 
Malli on poistunut eikä ole myynnissä
 

Canon PIXMA Pro9000 Mark II


 

Laajenna näkymää tulostamalla suurimmillaan A3+- ja 14 x 17 tuuman koossa. Tulosta ammattitason väri- ja mustavalkotulosteita monenlaisille papereille – PIXMA Pro9000 Mark II tuottaa parempia tuloksia nopeammin.

 

Ominaisuudet

  • Tulostus 10 x 15 cm:n koosta A3+-kokoon ja 14 tuuman leveyteen
  • Kiilto-, matta-, Fine Art-, kangas- ja pahvimateriaalille
  • Kahdeksalla musteella laaja värintoistoalue
  • 16 bittiä kanavaa kohti
  • Silmiä hivelevät mustavalkotulosteet
  • Adobe PS Elements 6.0
  • FINE-tulostuslaatu
  • Vallitsevan valon korjaus
 

Ammattitasoinen A3+ -valokuvatulostimella parempia tuloksia nopeammin.

 Ammattimaista laatua jopa A3+-koossa ja 14' tuumaa leveänä.
PIXMA Pro9000 Mark II -tulostimella saat eloisia, tarkkoja tulosteita monessa eri koossa 10 x 15 cm:stä aina A3+-kokoon ja 14” tuuman leveyteen - erinomaisia esiteltäviksi.

Valinnanvaraa tulostuspapereissa
PIXMA Pro9000 Mark II tulostaa monenlaisille papereille: Canonin kiilto-, matta- ja Fine Art -valokuvapaperille. Vaihtoehtoisesti voit käyttää monien muiden johtavien paperinvalmistajien tuettuja paperilaatuja, esimerkkeinä Hahnemuhle, Innova, Arches, Canson & Pictorico - valinnanvaraa siis on, yhdellä ja samalla tulostimella. Suoran paperiradan ansiosta voit tulostaa jopa 1,2 mm:n paksuiselle pahville tai kankaalle.

Kahdeksalla musteella laaja värintoistoalue
Kahdeksan erillistä värisäiliötä, joihin kuuluvat myös punainen ja vihreä, tuottavat laajemman värivalikoiman. Kätevät erikseen vaihdettavat värisäiliöt pienentävät musteen kulutusta ja pienentävät kustannuksia.

FINE-tulostuslaatu ja 16 bittiä kanavaa kohden
Canonin FINE-tulostuspää on valmistettu kokonaan photolitografisesti eikä liimaamalla: jokainen mustepisara sijoittuu tarkasti ja hallitusti. Lopputuloksena suuri 4 800 x 2 400 dpi:n tulostustarkkuus. Tulosteet ovat tarkkoja ja rakeettomia. 16 bittiä kanavaa kohden tuottaa tarkemman ja tasaisemman sävyasteikon väri- ja mustavalkotulosteisiin. Saat 16-bittisistä kuvistasi kaiken irti.

Silmiä hivelevät mustavalkotulosteet
Kauniit perinteiset mustavalkoiset valokuvat tulostuvat erityisessä mustavalkotilassa, ja kehittynyt kylmän/lämpimän sävyn säätö mahdollistaa hienosyisen sävyasteikon Easy-PhotoPrint Pro -ohjelman avulla. Tarkka tulostusmenetelmä takaa laadun ja nopeuden harmaasävytulostuksessa.

Mukana toimitetaan Adobe PS Elements 6.0- ja Easy-PhotoPrint Pro -ohjelmat
Mukana tulevat tehokkaaseen kuvankäsittelyyn soveltuva Adobe Photoshop Elements 6 -ohjelmisto sekä Canon Easy-PhotoPrint Pro -ohjelma Photoshop-* tai Digital Photo Professional -ohjelmistoihin. Sen avulla voit sommitella useita kuvia ja säätää kaikkia tulostusasetuksia yhdeltä näytöltä.

Vallitsevan valon korjaus
Vallitsevan valon korjaustoiminto* korjaa tulosteen värisävyt automaattisesti vastaamaan tarkalleen värintoistoa kuvan esillepano-olosuhteissa.

* Vain Windows Vista

  
Suositeltavat lisävarusteet
  
  

Mustepatruunat

Valokuvapaperi 10x15 / 13x18

Valokuvapaperi -A3/A3+/A2

Valokuvapaperi - A4

Kaapelit

USB-kaapelit

Määrä : 42 kpl
  
Varaamme oikeudet hintamuutoksiin sekä mahdollisiin virheisiin
© CyberPhoto 1995 - 2015